In de media

Ondanks dat ons Haarlemse huisje nog niet zo lang bestaat zijn we al regelmatig te zien geweest op andere blogs, websites en hebben we zelfs al ons TV-debuut gemaakt. Op deze pagina verzamel ik alle artikelen zoals interviews en binnenkijkers. 

Interview & hometour door Interiorjunkie.com

Wat mij betreft dé influencer op interieurgebied (en daarmee mijn grote voorbeeld): Elisah van interiorjunkie.com! Hoe blij was ik toen deze leuke stadsgenoot langs kwam om een hometour van ons huis te maken & een interview te doen. Daarnaast heeft Elisah verschillende leuke artikelen geschreven na het bezoekje aan onze casa:

Volg Elisah op Instagram @interiorjunkiecom voor je dagelijkse dosis interieurinspiratie! 

RTL Nieuws

Naar aanleiding van de binnenkijker van EH&T publiceerde RTL nieuws een mooi artikel: Binnenkijken bij een paarse woning in Haarlem. Een compilatie van mooie foto’s van ons huis & een marktplaats tip.

TV-debuut bij Eigen Huis & Tuin - Lekker leven

March 11, 2020

Toen mijn Instagram account nog maar een paar maanden jong was kreeg ik een heel leuk bericht in mijn inbox: of EH&T een binnenkijker mocht filmen! Nou, daar zeiden wij natuurlijk geen nee tegen. Op dinsdag 3 november 2020 was het zover en was ons Haarlemse huisje te zien in aflevering 47 op RTL4. Heb je de uitzending gemist? Je kunt hem via deze link terugkijken via RTL XL of hier op Videoland.