Samenwerken

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking! Wat in corona-tijd begon met een instagram account met interieurfoto’s is in korte tijd uitgegroeid tot een blog met tips over DIY’s, interieur- en tuininspiratie. Kleurrijk, Scandinavisch en een touch of design: dat zijn de ingrediënten van deze blog. 

Sluit jouw business aan bij de doelgroep en uitstraling van ons Haarlemse huisje? Dan denk ik graag mee over hoe we jouw bedrijf en merk onder de aandacht kunnen brengen van mijn volgers. Ik help je graag om de juiste mediamix samen te stellen waarbij ik me focus op onderstaande kanalen.

Instagram

Wist je dat 60% van de Instagram gebruikers het platform gebruikt voor het opdoen van inspiratie en het ontdekken van nieuwe producten? Yes! Op Instagram volgen dagelijks ruim 6.000 volgers ons Haarlemse huisje. Met een gemiddelde engagement rate van 7% scoort ons Haarlemse huisje ruim boven het gemiddelde voor Instagram accounts met 5K - 20K volgers (gem. engagement rate is 2,43%).  

Op Instagram worden stories tussen de 1.000-2.500 keer bekeken. Instagram en Instagram Stories zijn voor mij het kanaal om dagelijks contact te hebben met volgers. Met iedere post worden tussen de 5.000 en 20.000 of meer profielen bereikt (afhankelijk van het algoritme en excl. promotiebudget).

Start een samenwerking

Website

Voor alle berichten die te lang worden voor Instagram heb ik een blog opgezet. Dit interieur- & tuin inspiratie blog staat vol met persoonlijke tips voor het inrichten van je huis en tuin. Met DIY projecten en een unieke Shop de look pagina waar je direct kunt doorklikken om producten te shoppen bij andere webshops.

Voor mijn blog schrijf ik SEO-geoptimaliseerde blogposts die ideaal zijn om potentiële klanten te inspireren met een toepassing van jouw product of dienst. Uiteraard voorzien van mooie sfeerbeelden en een link naar jouw webshop. Voldoende mogelijkheden dus!

Start een samenwerking

Pinterest

De visuele zoekmachine is perfect voor het vinden van ideeën voor het inrichten van je interieur, tuin en DIY’s. Door foto’s van mijn blogs door te plaatsen op Pinterest creëer ik extra bereik voor de posts. Andersom is Pinterest is een fantastisch platform om meer traffic te genereren naar blogposts.

Start een samenwerking
Pinterest pins hebben een langere levensduur dan Instagram posts. Blogposts ontvangen dus ook geruime tijd na plaatsing nog bezoekers. 

Doelgroep van ons Haarlemse huisje

Dat mijn volgers van interieur- en tuininspiratie houden zal je niet verbazen. Het grootste deel is vrouw en komt uit Nederland, waarvan zo’n 14% uit omgeving Haarlem & Amsterdam.

Het grootste deel van mijn doelgroep op Instagram is 25-34 jaar (45%) en 30% is tussen de 35-44 jaar. Veel van mijn volgers zijn bezig met het verbouwen of inrichten van een nieuw huis of tuin en zijn daarvoor op zoek naar inspiratie.

Neem contact op voor een voorstel op maat

Om de content uniek te houden voor de lezers zijn alle samenwerkingen met ons Haarlemse huisje maatwerk. Daarom plan ik het liefst een call met jullie in om een plan te maken.

Door mijn ervaring als online marketeer bedenk ik binnen no time hoe ik jullie communicatie- en marketingdoelstellingen kan vertalen naar mooie content die werkt. Voor advertentiemogelijkheden kun je contact opnemen via het contactformulier.

Samenwerkingsmogelijkheden

Om je een idee te geven van de samenwerkingsmogelijkheden staan hier een aantal opties uitgeschreven.

Sponsored article

Een artikel op onshaarlemsehuisje.nl dat eruit ziet als een redactioneel artikel, maar in samenwerking is gemaakt. Dat kan bijvoorbeeld een ervaring zijn die ik met een product of merk heb, of op basis van een briefing of persbericht waarna ik zelf een blog schrijf. Sponsored articles worden gedeeld op Instagram en foto’s worden toegevoegd op Pinterest.

Shop de look

Uniek aan onshaarlemsehuisje.nl is de Shop de look pagina, waar bezoekers direct na inspiratie doorgelinkt worden naar webshops waar de producten te koop zijn. Jouw product terugzien op deze pagina? Dat kan! Ons Haarlemse huisje is aangesloten bij alle grote affiliate netwerken van Nederland. TradeTracker, Awin & Daisycon. Als je producten verkoopt via Bol.com of Wehkamp.nl kunnen de producten ook via die weg opgenomen worden op de shop de look pagina. Niet aangesloten bij een affiliate netwerk? Geen probleem. Tegen een kleine vergoeding voeg ik je product handmatig toe.

Bekijk shop de look pagina

Campagne op Instagram & Instagram stories

Via Instagram of Instagram Stories kan in korte tijd een groot bereik gerealiseerd worden. Omdat deze kanalen ontzettend visueel zijn wordt voor Instagram alleen gewerkt met uniek, door mij gemaakt materiaal. Voor een promotie op Instagram Stories kan gewerkt worden met persbeeld. Voor alle campagnes op social media geldt dat een duidelijke call to action of bijvoorbeeld een win actie goed werkt om de engagement te vergroten.

Lokale campagnes voor Haarlem

14% van de volgers van ons Haarlemse huisje komen uit omgeving Haarlem / Amsterdam. Is jouw bedrijf gevestigd in deze mooie stad? Ik vind het tof om bedrijven die in of rondom deze mooie stad gevestigd zijn te promoten. Denk aan bekendheid voor een leuke pop-up store, event of winkel.

Kleine ondernemers

Adverteren in Google Ads, Facebook of Instagram kan veel budget opslokken zonder direct resultaat. Samenwerkingen aangaan met influencers die overlap hebben met jouw doelgroep kan een uitkomst zijn. Ben jij zelf een webshop gestart en heb je geen groot budget om te adverteren, maar biedt je wel een uniek product aan dat precies past in ons Haarlemse huisje? Stuur me dan vooral een berichtje. Kleine ondernemers krijgen 50% korting op de prijs.

Meer informatie?

Ben je benieuwd naar het financiële plaatje van de advertentiemogelijkheden op ons Haarlemse huisje? Stuur dan een mailtje naar onshaarlemsehuisje@gmail.com of vul het contactformulier in om de mediakit te ontvangen. Hierin staan meer details over de achtergrond van het platform en actuele bereik & doelgroep informatie op de verschillende kanalen.

Ik kijk uit naar je bericht!

Liefs, Nancy

Verstuur een bericht