Over mij

Hi! Leuk dat je er bent

Ik zal me even voorstellen: ik ben Nancy, 32 jaar en samenwonend met mijn vriend Kevin in het mooie Haarlem. Als co-founder van The Home Style Club mag ik mij iedere dag bezig houden met de mooiste interieurs. Heb je nog niet van The Home Style Club gehoord? Neem eens een kijkje op onze website: www.thehomestyleclub.com of volg ons Instagram account @thehomestyleclubcom. Hiernaast ben ik graag creatief bezig in ons huis en in de tuin.

Op deze website deel ik mijn liefde voor interieur, tuin en DIY. Mooie dingen staan centraal: ik hou van unieke items in huis die je niet zomaar ergens anders tegenkomt. Ik maak graag iets moois van kleine dingen, zoals het dekken van de tafel of een leuke DIY. Ik ben helemaal in mijn element als ik unieke woonitems vind uit minder bekende webshops of van de maker zelf. Die vondsten deel ik graag met je op deze website. Ik geloof dat we juist de kleine ondernemers moeten steunen om een gevarieerd aanbod te blijven houden in de winkelstraten en online. Daarbij kies ik zoveel mogelijk voor duurzaam en lokaal.

Onze stijl is het beste te omschrijven als kleurrijk, Scandinavisch met een touch of design. Design dat meestal van Marktplaats komt, want daar heb ik een kleine verslaving aan ;). Ik hoop dat ik je kan inspireren met ons interieur, tuin en handige DIY's. Heb je een vraag of wil je met me samenwerken? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier.

Veel lees en kijk plezier!

Liefs, Nancy

Volg @onshaarlemsehuisje ook op Instagram & Pinterest