DIY marshmallow sneeuwvlok

HomeDIY

Bij een warme mok chocolademelk hoort iets lekkers. Hoe leuk is het als dat er ook nog eens mooi uitziet? Zet deze marshmallow sneeuwvlok op de rand van je mok en neem een hapje bij iedere slok. Deze DIY is super simpel en schuif je in een paar minuten in elkaar.

Wat je nodig hebt

  • 1 grote marshmallow
  • 8 tandenstokers
  • 24 witte mini marshmallows
  • Mesje (liefst met kartelrandjes)

Zo maak je ‘m

Schuif aan iedere tandenstoker drie mini marshmallows. Prik de tandenstoker in de zijkant van de marshmallow, zo komt het ronde deel straks mooi naar voren. Duw de eerste twee helemaal over de tandenstoker heen. De laatste moet het puntje van de tandenstoker verbergen, dus schuif ‘m niet te ver. 

Hou de grote marshmallow in je hand en prik de tandenstokers met de mini marshmallows erin. Snij daarna een klein sneetje in de grote marshmallow en zet je zelfgemaakte sneeuwvlok op een mok met (warme) chocolademelk. Geniet van je warme choco!

DIY marshmallow sneeuwvlok voor warme chocolademelk
Foto's door Lotte van Uittert


Geschreven door
Nancy

In sommige blogs maak ik gebruik van affiliate links. Shop je via zo'n link? Dan krijg ik een kleine commissie. Dat kost jou niets extra's, maar helpt mij om deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld via een van onderstaande webshops. Het wordt gewaardeerd!

VTwonen - Bol.com - FonQ - Dille & Kamille - Etsy - De Bijenkorf - Plantje.nl - Amazon - Hema - Wehkamp - Coolblue - Sissy Boy - Made - Kees Smit - Praxis - Nordic Nest