Servet vouwen voor de paastafel

HomeTafelen

Last minute iets bijzonders maken van je paastafel? Met een servet tover je snel iets moois op tafel, zoals deze paashaas-oortjes rondom een eitje. Leg het servet op een bord met een gekleurd ei erin. Easy does it!

Wat heb je nodig?

  • Een vierkant servet (linnen of van papier, ik gebruikte deze)
  • Een gekookt ei
  • Een lintje

servet vouwen voor pasen in de vorm van een haasje met een ei


Zo maak je ‘m

Maak een driehoek van je servet door hem dubbel te vouwen. Rol het servet op en vouw hem om het ei heen. Maak hem vast met een lint met een strikje of gebruik een touwtje. 

Voor extra kleur op de paastafel schilder je het ei of kleur je hem met natuurlijke grondstoffen. Leuk om te doen en een mooi resultaat! 
servet vouwen voor de paastafel brunch

Linnen servetten

Voor deze paastafel gebruikte ik oud-roze linnen servetten van Gabrielle Paris. Het is een zware kwaliteit linnen en ze zijn prachtig van kleur. In de webshop van Tablejoy.nl vind je ze, samen met mooie neutrale en tabac-kleurige linnen servetten van hetzelfde merk. Wil je ook linnen servetten op jouw paastafel? Bestel ze dan op tijd, want tegen het paasweekend zijn ze vaak uitverkocht. 


Meer inspiratie voor de paastafel?

Op zoek naar recepten voor de paasbrunch, DIY’s en stylingtips voor Pasen? Kijk dan eens op deze pagina, daar heb ik alle inspiratie voor Pasen verzameld. Ga je met deze of een de andere DIY’s of recepten aan de slag? Deel het met mij op instagram @onshaarlemsehuisje, vind ik leuk om te zien!

Foto's door Lotte van Uittert

Geschreven door
Nancy

In sommige blogs maak ik gebruik van affiliate links. Shop je via zo'n link? Dan krijg ik een kleine commissie. Dat kost jou niets extra's, maar helpt mij om deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld via een van onderstaande webshops. Het wordt gewaardeerd!

VTwonen - Bol.com - FonQ - Dille & Kamille - Etsy - De Bijenkorf - Plantje.nl - Amazon - Hema - Wehkamp - Coolblue - Sissy Boy - Made - Kees Smit - Praxis - Nordic Nest