Cadeau ideeën voor de interieurliefhebber (of jezelf) onder de 25 euro

HomeInterieur

Cadeautjes zijn leuk om te krijgen, maar nog leuker om te geven. Maar net als je wat nodig hebt, kun je vaak niets vinden. Daarom heb ik een lijstje gemaakt met mijn favoriete cadeautjes. Perfect voor de interieurliefhebber, voor een housewarming of gewoon voor een vriendin die van mooie dingen houdt. Onder de €25,-, want het moet wel leuk blijven.

Papieren bloemen van Jurianne Matter

Jurianne Matter's webshop is een snoepwinkel voor de interieurliefhebber. Haar voorliefde voor papier en textiel zorgt voor de meest bijzondere woonaccessoires voor een fijne prijs. Bijvoorbeeld deze bos bloemen van papier, die je zelf in elkaar zet. Er hoeft niets geknipt of geplakt te worden: alles is voorgestanst en gerild. Ook het draad voor de bloemstelen zit erbij. Ideaal voor een donker plekje in huis of als subtiele blikvanger in de woonkamer.

De papieren bloemen zijn het ideale brievenbuscadeau, het A4 formaat gaat zo in een enveloppe door de brievenbus.

VT verbouwen tijdschrift

Bladeren door woontijdschriften is wat wij interieurjunkies het liefste doen. Zeker als er een nieuw huis of een verbouwing aankomt. Daar weet VT wonen natuurlijk wel raad mee: ze bedachten verschillende tijdschriften die je langer kan bestellen. Ik vind het zelf ook altijd leuk om een stapeltje tijdschriften in een open wandkast neer te leggen ter docaratie.

VT verbouwen tijdschriften badkamer, keuken, futureproof en extra m2's

Kleurgids met kleurenwaaiers

Zodra het inrichten kan beginnen is de VT kleurgids leuk om te geven. Geef het cadeau wat meer body door er een kwast, verfroller en een bakje bij te geven. Verpak het samen met een mooie kleurenwaaier van Farrow & Ball en Little Green. Deze kun je gratis online bestellen. Ideaal als housewarming gift, omdat de meeste muren dan vaak nog wit zijn.

Op zoek naar een cadeau voor een housewarming? Geef er een kleurenwaaier van Farrow & Ball of Little Green bij. Dit is een ideale toevoeging omdat de muren dan vaak nog wit zijn.

Cadeau trio

Een leuk idee dat ik ooit voorbij zag komen op het Instagram account van @thuisbijdoor is om een setje van drie dingen te geven die bij elkaar passen. Een mooie poster, kaarsenstandaard en leuk kussentje voor op de bank. Zo weet je zeker dat het past in de woonkamer en geef je een goed gevuld cadeau. Kijk bijvoorbeeld bij Hema voor een mooie kandelaar en een kussenhoes en op Juniqe.nl voor een poster.

Set gedraaide kaarsen

Ze zijn helemaal hip om zelf te maken als DIY, maar gedraaide kaarsen zijn ook los te koop. Ze zijn de eye-catchers op je tafel en zijn ook ideaal als onderdeel van een cadeau trio. Neem bijvoorbeeld deze twist kaarsen met een draai in enkel het midden of deze swirl kaarsen met een volledige draai van boven tot beneden.

DIY punchneedle pakketten

Tot voor kort wist ik niet dat DIY pakketen een ding waren, maar er zijn ontzettend veel leuke DIY pakketen te bestellen op Etsy.com. Zo zijn er DIY punchneedle pakketten waarmee je mooie hangers kunt maken voor aan je muur, maar ook macrame pakketten waar je mee aan de slag kunt voor een leuke plantenhanger. Geef er een mooi plantje bij klaar is je cadeau.

Magisso vaatdoekhouder

Misschien iets minder fashionable, maar wel een bijzonder handig cadeau: een magnetische vaatdoekhouder. Wat mij betreft onmisbaar in iedere keuken. Zeg maar dag tegen het doekje wat in een hoopje op het aanrecht ligt. Met deze houder hang je hem netjes op. De vaatdoekhouder bevestig je makkelijk door het magneetsysteem.

Karaf

Met de zomer op komst mag een mooie karaf niet ontbreken. Deze handgemaakte karaf van gerecycled glas is gemaakt van zware kwaliteit glas en er past maar liefst drie liter water in. Neem een paar limoenen en verse munt mee, dan kan degene die het cadeautje krijgt direct een lekker smaakwatertje voor je inschenken.

3D vormen voor op de wandplank

Je kent ze wel: prachtig gestylde wandplanken van Instagram en Pinterest. Het geheim van deze hoekjes? Ze hebben allemaal producten met bijzondere vormen. Let er maar eens op. Een camera bovenop een stapeltje koffietafelboeken, vaas in de vorm van een gezicht, de wooden hand van HAY. Bij H&M home en Karwei vind je vaak mooie vazen in bijzondere vormen voor een fijne prijs.

Wooden hand Hay

Koffietafelboek

Wist je dat er ook hele mooie koffietafelboeken te vinden zijn onder de €25,-? Yes! Bijvoorbeeld de Urban Jungle voor de plantenfanaat of Monochrome home voor iemand die meer van de Scandinavische sfeer houdt.

Niet alleen koffietafelboeken staan mooi in je interieur, een kookboek kan natuurlijk. Bijvoorbeeld het boek Simple van Ottolenghi. Lekker & mooi.

Koffiekopjes en whiskeyglazen

De gekleurde HK living kopjes zijn altijd een hit, maar vier mooie longdrinkglazen misstaan ook niet in een vitrinekast. Ook leuk: koop handgemaakte koffiekopjes bij een keramist, dan geef je echt een bijzonder cadeau.

Hopelijk heb je weer wat leuke cadeau inspiratie opgedaan, veel plezier met geven!

Geschreven door
Nancy

In sommige blogs maak ik gebruik van affiliate links. Shop je via zo'n link? Dan krijg ik een kleine commissie. Dat kost jou niets extra's, maar helpt mij om deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld via een van onderstaande webshops. Het wordt gewaardeerd!

VTwonen - Bol.com - FonQ - Dille & Kamille - Etsy - De Bijenkorf - Plantje.nl - Amazon - Hema - Wehkamp - Coolblue - Sissy Boy - Made - Kees Smit - Praxis - Nordic Nest