NIEUW: interieuradvies waarmee je vandaag nog aan de slag kunt

HomeInterieuradvies

Droom je over een frisse wind door je interieur maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Zou je het liefst een interieurstylist langs laten komen, maar vind je dat te duur? Maak kennis met stijladvies à la minute: een concreet interieurplan per ruimte in huis van ruim 70 pagina's. Voor maar € 149,- is dit het meest uitgebreide interieuradvies op de markt. Sounds to good to be true? Lees hieronder meer!

The Home Style Club

Het afgelopen half jaar heb ik samen met mijn compagnon Sofie de Kruijff en ruim 30 andere stijliconen gewerkt aan een nieuw platform: The Home Style Club. Met de club lanceerden wij het concept stijladvies à la minute: een concreet plan per ruimte in huis, gemaakt door én in de stijl van de Stijliconen.

Interieuradvies: nét even anders

In ons concept zijn de rollen omgedraaid. In plaats van dat we een custom plan maken op basis van jouw wensen, kies jij een stijlicoon waarvan je hart een sprongetje maakt. Vervolgens kies je de ruimte die je een make-over wilt geven en het stijladvies voor die ruimte reken je af en kun je direct mee aan de slag. In plaats van lang wachten tot jouw advies klaar is, krijg je direct toegang tot een concreet plan waarmee je zelf gaat mixen en matchen. Zo shop je jouw droominterieur bij elkaar met de zekerheid dat alles mooi bij elkaar past.

Stijladvies à la minute

Van Scandinavisch tot industrieel en van modern tot kleurrijk: er is voor iedere woonsmaak een match met een Stijlicoon te vinden. Via de quiz ontdek je de stijliconen die bij jouw smaak passen. Eerst binnenkijken? Kan ook!

Kosten interieuradvies: wat betaal je normaal gesproken?

Afhankelijk van wat je vraagt aan een interieurstylist variëren de kosten. Van een klein plan van 3 á 4 pagina's voor € 150,- tot € 5000,- voor een compleet plan voor jouw nieuwbouwwoning. Hierbij komt er iemand komt bij je langs en vertaalt jouw wensen naar een persoonlijk advies op maat. In het laatste geval wordt er een 3D tekening gemaakt, een lichtplan uitgewerkt voor de aannemer en shoplists kan natuurlijk niet ontbreken. Je begrijpt dat in al deze werkzaamheden behoorlijk wat tijd gaat zitten en daar hangt een prijskaartje aan. Voor een kleine investering krijg je ook een klein advies en de grote investering kan of wil niet iedereen doen.

Zelf aan de slag

Dit dilemma is precies de reden waarom de meeste mensen gaan kijken hoe ver ze komen zonder interieurstylist. Misschien herken jij je hier ook wel in. Je zoekt inspiratie op Pinterest en Instagram. Daar vliegen de meest prachtige interieurs je om de oren. Prachtig, maar hoe vertaal je zo'n mooi plaatje nou naar jouw eigen interieur? De producten blijken vaak veel te duur of niet (meer) te koop, waardoor het eindresultaat toch niet zo wordt waar je op hoopte.

Eenheid creëren

Onlangs hielden wij een kleine poll op Instagram. We vroegen aan onze volgers wat hun grootste interieur frustratie was. Een van de grootste uitdagingen die naar voren kwam is eenheid creëren. Zorgen dat wat je koopt ook mooi bij de rest past. Omdat dit vaak misgaat resulteert dit ook veelal in miskopen. Met een stijladvies van The Home Style Club is er al voor gezorgd dat alles mooi bij elkaar past, waardoor je nooit foute keuzes kunt maken.

Kleuradvies interieur

Een ander punt dat veel naar voren kwam is mooie verfkleuren vinden. Want in de zee van alle mogelijkheden, welke moet je nou hebben? De stijliconen schilderen heel wat af en testen zo een hele boel kleuren uit. Uit ervaring kunnen zij dus heel goed advies geven over het kleurgebruik binnen hun eigen stijl. De stijladviezen beginnen allemaal met een goed kleuradvies: een palet met tien verschillende verfkleuren die perfect op elkaar zijn afgestemd en waarmee je zelf gaat mixen en matchen.

Geschreven door
Nancy

In sommige blogs maak ik gebruik van affiliate links. Shop je via zo'n link? Dan krijg ik een kleine commissie. Dat kost jou niets extra's, maar helpt mij om deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld via een van onderstaande webshops. Het wordt gewaardeerd!

VTwonen - Bol.com - FonQ - Dille & Kamille - Etsy - De Bijenkorf - Plantje.nl - Amazon - Hema - Wehkamp - Coolblue - Sissy Boy - Made - Kees Smit - Praxis - Nordic Nest